Amelia

Som sagt Amelia min äldsta dotter har börjat i gymnasiet denna hösten. Där läser hon restaurang och livsmedel. Under första året får de pröva på 6 olika stationer innan de gör sitt val inför tvåan. Amelia har redan bestämt sig för att hon vill bli konditer.
 
Förra veckan avslutade hon sin period i bageriet efter 6 veckor där och det är något hon kommer att sakna. De fick avsluta sin period med att göra sin egen tårta.
 
 Det här blev hennes konstverk som blev super god !!

Kommentarer:

1 Christel:

Vilken fin tårta hon har gjort :)

Nej, det visades inte på tv, bara på SVT´s hemsida. En massa bra artister, kommer inte håg alla. Linus, Måns Zelmerlöw, Erik Saade, Hasse Andersson, Magnus Carlsson, Jessica Andersson och flera andra.

2 Annelie:

Nice, att ha en konditor i familjen.. ;-)

SV: Jag är sjukskriven till sista november, men min läkare ringer upp mig den 1:a,,, för jag kommer inte att kunna jobba 50 % med denna värk jag har som inte blir något bättre.. :-((
Jag ska ju gå på denna smärtenhet på halvtid, så jag kommer att få 50 % av något speciellt bidrag som man får när det i är rehabiliteringssyfte, kommer ej ihåg vad det heter.
Men, jag vet inte vad det blir av de andra 50 %,,, nu jobbar ju i och för sig jag bara 50 %... så det kanske "slår ut" det med detta jag ska gå på, det också jag ska höra med min läkare om.

3 Liten Uggla:

Vad gott med en konditor i familjen :-D Då kommer ni få smaka på mycket gott. Min yngsta går också första året på gymnasiet, hon vill helst jobba med kläder efter gymnasiet så hon valde handelsprogrammet och hon trivs jättebra, det är verkligen en bra skola hon hamnat på, skolan som hon gick i innan, på högstadiet var ingen bra skola och det känns jätteskönt att hon nu har kommit därifrån.
Tårtan ser jättesmaskig ut! Ha en fin onsdag! Kramar! ♥

4 Liten Uggla:

Glömde ju skriva att du får hemskt gärna länka till min blogg. Jag har lagt till dig i min länklista nu. ♥

Kommentera här: