Underbart väder

Känns som vår i luften, varit två underbara dagar. Idag är en superdag sol och 7-8 plus grader, härligt 👍👍.
 
Känner i hela kroppen att man bara vill vara ute och njuta men tyvärr blir det inte så. Ronja har blivit sjuk igen så får se om jag måste ta henne till vc i morgon. Hon avslutade sin antibiotikakur i söndags. 
 
Ja, jag har fått njutit en hel del av vädret. Har bytat med Jonas för ca 1 timme sedan när han behövde köra till jobb. Så nu är det jag som ska vara hemma resten av dagen plus morgondagen.
 
Ska bjuda på några vackra naturbilder jag har tagit när jag varit ute.
 
 
 

Soppbuffe

Idag till kvällsmat har det blivit soppbuffe, lite annorlunda. Det har vi inte testat innan så vi har testat något nytt 😃.
 
Min man hade kommit hem med prover från Heinz nya soppor.
Så det blev en kycklingsoppa, två olika tomatsoppor en med smak av chilli och den andra med mexicansk smak. Till tomatsopporna kokade jag pasta och lade i. Testade även en svampsoppa som var gjord av stensopp och sedan hade vi Amelias berömda korv & potatissoppa som hon har gjort.
 
 
Till detta hade vi varma snittar. På de har jag smör, ananas, riven ost och lite oregano.
 
 
Middagen avslutades med pannkakor med olika tillbehör.
 

Sportlov

Då var det sista dagen på sportlovet och i morgon väntar skolan igen. Ronja har inte varit i skolan på nästan två veckor eftersom hon blev sjuk innan lovet.
 
Idag fick tjejerna vara med och bestämma vad vi skulle göra. Jag ville göra en utomhusaktivitet som skogen eller stranden. Fast jag blev nedröstad 👎👎. Tjejerna hade bestämt sig att de ville åka till busfabriken tillsammans så dit blev det.
 
Nu är de redo för dagens äventyr 👍👍.
 
 
Här kommer Amelia ner åkandes
 
 
Ronja tar en vilo paus.
 
Så det blev en trevlig dag !!