Bekks

Jag var med i en tävling på fb som Bekks hade anordnad. Man skulle gilla och dela tävlingen. Är inte min första tävling jag är med i 😂😂😂.
 
Efter ett tag drog det vinnaren och det blev jag Viktoria Sjöström alltså. Så jag skickade till de om de kunde skicka vinsten till mig?
 
När de svarade skrev de att det hade blivit fel att de inte haft riktig koll på tävlingen och att någon hade påpekat att jag inte följt reglerna att jag inte hade delat som man skulle. De hoppades att jag förstod att jag inte vann.
 
Jag skrev tillbaka att jag ser att jag har delat det och att jag tyckte det var dåligt. Jag undrade vem som påpekat det och vem som vann.
 
Fick till svar att jag inte delat som man skulle inget svar på de andra frågorna.
 
Skickade tillbaks att jag provar att dela igen och kan de inte se det vet jag inte hur man gör 😔😔.
 
Inget svar !
 
Gick ett tag så till slut skickade jag vem vann? Inget svar 😡😡😡. Såg att de lagt ut en ny vinnare.
 
Tycker detta är riktigt dåligt. Har man blivit vinnare och man gått ut med det så kan man inte ta priset ifrån en. Då hade de fått dra två?
 
Kan ju säga att jag aldrig ska tävla hos Bekks fler gånger. Har slutat att följa de med för tycker detta är skit dåligt 👎👎👎.

Förhandsvisning

Idag har jag och mannen varit på förhandsvisning av denna film
 
Superswede
 
Den är en självbiografi av Ronnie Peterson.
 
Jag kan säga att jag hade inte så mycket koll på hans liv. Man kan inte jämnföra en biografi mot en vanlig biofilm. En självbiografi är en självbiografi men jag tyckte den var bra. Kanske inte en film man lägger pengar på bio på men även Jonas tyckte den var bättre än vad han trodde.
 

Festivalen

Igår när Ronja spelat match så åkte vi in till Malmöfestiven. Det var härligt väder och vi tänkte får prova någon mer mat. För denna veckan har vi fullt upp och hinner inte in fler dagar.
 
Ronja provade på lamm hon tyckte sådär. Föll henne inte riktigt i smaken.
 
Vi provade på libanesisk mat som vi alla tyckte var gott 👍. Det godaste vi ätit på festivalen detta året.
 
Ronja provade denna efterrätt, chokladglass med jordgubbsöverdrag. Den var inte så tokig.
 
Ett måste på festivalen. Den är så god men väldig mättande. Jag orkar inte en hel glass. Jag smakar lite av Jonas,det räcker 😀.