Helg!

Ja, nu börjar helgen gå mot sitt slut. Varit en toppen helg haft så många roliga saker för oss denna helgen. Vad har ni hittat på ?
 
Lite tråkigt idag att jag inte känner mig på topp. Har så ont i halsen sedan börjar jag även bli förkyld så det blir sängen tidigt idag. Ska snart krypa ner och se tv och hoppas jag mår bättre i morgon.
 
I fredags så var vi in till Malmö för att se julgalan på Malmö arena, vilken show. Där var Uggla, Lena Ph, Marklund och Lasse Berghagen mfl. Vi hade köpt showbiljetten så vi åt mat innan vi åkte dit. Så vi gick på Södervärns krog. Det var jag, mannen och en kompis till oss Jessica som hade denna trevliga kväll.
 
Igår lördag var jag och mannen ute på en shoppingrunda på dagen. För på kvällen skulle vi hem till våra kompisar Jessika och Richard på middag. Super gott och en massa roliga skratt precis som det brukar bli.
 
Jessika hade provat att göra en ny efterrätt som vi fick testa, super god ! Chokladmousse med hallonsås och färska hallon ovan på med lite riven lime på toppen. 
Idag söndag tog vi det lugnt på fm. Sedan på em skulle Ronja samlas med sin kör 14:30 för de skulle sjunga i Hybykyrka kl 16. Medans hon var där och övade åkte jag och Jonas till Svedala för att gå på julskyltning. Det var kallt så vi gick inte så länge. Sedan åkte vi tillbaks till kyrkan och tittade på Ronja.
 

Ha en fortsatt bra kväll och en ny kommande vecka.