Helg!

Ja, nu börjar helgen gå mot sitt slut. Varit en toppen helg haft så många roliga saker för oss denna helgen. Vad har ni hittat på ?
 
Lite tråkigt idag att jag inte känner mig på topp. Har så ont i halsen sedan börjar jag även bli förkyld så det blir sängen tidigt idag. Ska snart krypa ner och se tv och hoppas jag mår bättre i morgon.
 
I fredags så var vi in till Malmö för att se julgalan på Malmö arena, vilken show. Där var Uggla, Lena Ph, Marklund och Lasse Berghagen mfl. Vi hade köpt showbiljetten så vi åt mat innan vi åkte dit. Så vi gick på Södervärns krog. Det var jag, mannen och en kompis till oss Jessica som hade denna trevliga kväll.
 
Igår lördag var jag och mannen ute på en shoppingrunda på dagen. För på kvällen skulle vi hem till våra kompisar Jessika och Richard på middag. Super gott och en massa roliga skratt precis som det brukar bli.
 
Jessika hade provat att göra en ny efterrätt som vi fick testa, super god ! Chokladmousse med hallonsås och färska hallon ovan på med lite riven lime på toppen. 
Idag söndag tog vi det lugnt på fm. Sedan på em skulle Ronja samlas med sin kör 14:30 för de skulle sjunga i Hybykyrka kl 16. Medans hon var där och övade åkte jag och Jonas till Svedala för att gå på julskyltning. Det var kallt så vi gick inte så länge. Sedan åkte vi tillbaks till kyrkan och tittade på Ronja.
 

Ha en fortsatt bra kväll och en ny kommande vecka.
 
 
 

Amelia

Som sagt Amelia min äldsta dotter har börjat i gymnasiet denna hösten. Där läser hon restaurang och livsmedel. Under första året får de pröva på 6 olika stationer innan de gör sitt val inför tvåan. Amelia har redan bestämt sig för att hon vill bli konditer.
 
Förra veckan avslutade hon sin period i bageriet efter 6 veckor där och det är något hon kommer att sakna. De fick avsluta sin period med att göra sin egen tårta.
 
 Det här blev hennes konstverk som blev super god !!

Ullared

Igår gjorde vi en endagsutflykt till Ullared. Det var jag,Jonas, Amelia och Ronja klockan ringde 04:15. Så vi kom i väg vid femtiden så vi skulle vara där när de öppnade.
 
Kom in direkt så det var skönt att det inte var någon kö för det var kallt på morgonen. När de öppnade frukosten så var vi där så vi kunde få lite mat i oss.
 
                                              

Det var två glada tjejer men Amelia var nog en aningen trött. Hon var inte i 100% form hon har varit sjuk i veckan och det har inte riktigt släppt ännu.
 
Efter frukosten så fortsatte våran shopping runda. Jag&Ronja tog en vagn och Amelia & Jonas en så vi delade på oss. Jag & Ronja skulle upp och shoppa loss på barnavdelningen. Det gick rätt snabbt och ingen kö när vi kom till kassan. Så det var bara att packa upp och betala.
 
Innan vi skulle åka hem bestämde vi oss för att luncha , vi brukar göra det när vi är där.
 
 
                                         
Det är bra med ställen som har olika rätter man kan välja på. Jag och Amelia åt thaimat,, Ronja burger king och Jonas kebab tallrik. Så mätta och glada var vi när vi skulle åka hem.
Vi hann inte köra så långt innan två tjejer somnade i bilen. Glada, trötta och nöjda efter en dag i Ullared.