Happy New Year

 
                                      
 
 
 
 
                                                
 
                                                         Önskar alla mina bloggvänner Ett Gott Nytt År

Star Wars

Idag var jag, Hampus och Jonas på bio. Inte så ofta man går med sonen på bio men ibland händer det 😜.
 
Vi såg Star Wars vilken bra film. Gillar ni Star Wars kan jag varmt rekommendera denna film. Fullt ös från början till slut. Jag hade inte förstått att det skulle komma fler delar men två till 👍.
 
Vi gillade filmen alla tre men jag tycker inte att det är ett måste och se den i 3D.
 

Ledighet

Ja, julledigheten fortsätter men den går alldeles för fort. Tycker inte jag hinner med allt som jag ska göra, tiden bara rusar iväg.
 
I måndags blev det reashopping med mina tjejer. Vi var på Mobilia, helt ok att vara där. Tjejerna var ute efter nya kläder framför allt till nyår. De fann vad de sökte efter många turer och en trött mamma.
 
Ronjas nyårsklänning
 
 
Köpte även denna mysdress, väldig fin färg tycker jag 😃.
 
När vi kom hem hade sonen gjort spagetti & köttfärssås. Till Ronjas stora glädje. Hans köttfärssås är hennes favorit. Så det blir några matlådor till henne så hon klarar sig tills han kommer nästa gång.
 
Igår hade jag min årliga julträff med min äldsta vän. Vi har känt varandra sedan jag flyttade till Bara när jag var 10 år. Camilla och jag har haft många roliga stunder ihop med en massa skratt. Igår var vi på Epicure och åt. Ett gott och trevligt ställe med bra priser. Tiden bara rusar iväg när man sitter och pratar. Fast vi får snart ses igen.
 
            Trevlig dag mina bloggvänner