Valborg

 
                                 Önskar er alla en trevlig Valborg  !!
 
Vad ska ni hitta på denna dag??
 
Själv blir det en lugn valborg mannen jobbar kväll och äldsta dottern ska iväg. Sonen skulle också jobba kväll men fick ändrat pass så han ska äta med mig och Ronja innan han ger sig iväg.
 
Så det blir Ronja och jag så vi ska gå och titta på vårat bål här i Bara ikväll och efter det ska vi hem och bara ta det lugnt.
 
                               

Lunch

Igår var jag och mannen och lunchade på dotterns skola med mina svärföräldrar. Som ni vet så går dotter restuarang och livsmedel. Vilken mat och så billigt!!! Vill ni luncha så gå dit. Två rätters för 70kr då får du välja förrätt / huvudrätt eller huvudrätt / efterrätt . Vill man ha tre rätters 98kr, jag tog det. Behöver jag säga hur mätt jag var?? Innan maten fick man salladsbuffé och bröd,för mig var det en fyrarätters. 
 
 
Dottern serverade oss så klart !!
 
 
Alla åt vi olika men till förrätt åt jag en svampomelett med tomat & sallad, så god. Den bästa jag ätit och då gör jag ofta omelett själv.
 
Till huvudrätt åt jag kokt lax med goda grönsaker och potatismos.
En mätt mamma men vem kan missa efterrätt när det är choklad med ?
 
 
De gjorde även iste inte min favorit men de hade tävling vem som sålde flest. T.o.m jag gillade deras iste , sedan att dottern vann var ju bara toppen 👍👍.

Är så glad 😃

Äntligen har jag kommit på vad jag gjort för fel, att det skulle ta så lång tid att klura ut 😡😡. Fast nu kan jag andas ut igen och känna mig lugn att jag kunde lösa detta på egen hand 👍👍.
 
 
Bjuder på en bild från helgen när vi är på fotboll