Egen tid

Igår hade jag och mannen egen tid på kvällen. Mina planer var att vi skulle gå och äta på en resturang vi aldrig hade ätit på, Bistro Qween. Fast så blev inte fallet. Jag hade inte bokat bord och när vi kom dit där så var där fullt. Så kvällen började inte som jag hade tänkt mig. Vi fick tänka ut något annat 😉.
 
 
 
 Så vi bestämde oss för TGI Fridays. Där var det en kort väntetid men man kunde vänta i baren. Då fick man en ballong så de kunde ha koll på en så hämtade de en när det var våran tur.
 
 
Förrätten var vi överrens om att det inte var någon höjdare. Fast huvudrätten var bra och det är det viktigaste.
 
När vi ätit gick vi på bio. Där såg vi "The Hateful Eight". Jag har sett den på reklamen och tyckte att den verkade jätte bra. Samuel Jacksson är en av huvudskådisarna och han gillar jag. Det är en Western film men det var inte alls det öset som jag hade förväntat mig. Så denna film kan man lika gärna ligga hemma i soffan och se. Samtidigt gick tiden snabbt, den är 2 timmar och  48 minuter. Har nog aldrig sett en sådan lång film 😃.
 
 

En man som heter Ove

Igår var jag, Amelia och Jonas iväg på bio😀. Vi såg "En man som heter Ove". Så nu har även vi sett denna film som många pratar om.
 
När filmen började och hade gått en liten stund, tänkte jag vad är detta? Jag hade inte tänkt mig filmens inledning på det viset, inte storyn heller. Fast filmen blev bara bättre och bättre.
 
Vi gillade filmen alla tre den var både rolig och sorglig. Fick även sig en tankeställare hur livet kan vara?
 
 

Vinst

Igår kom min vinst som jag hade vunnit 😃.
 
När jag öppnade paketet låg denna lilla söta necessär .
 
I necessären låg Elizabeth Ardens parfym och body lotion med doften Pretty. Den luktar riktigt gott aldrig haft den innan.